Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

vara asta...
     media: 0.00 din 0 voturi

- 26-29 iunie - Mare (Vama/2Mai)

- 5-6 iulie - Valea lui Stan, Fagaras

- 12-13 iulie cheile dobrogei rapel -> vama veche

- 18-20 iulie - Retezat sau team building - cabana miorita

- 25-27 iulie - Festivalul de la Sighisoara - cu plecare in Apuseni pe 28 (ori de la Sighisoara cine merge acolo,ori plecare din Bucuresti pe 27 seara)

- 28 iulie - 3 august - Apuseni

- 9-10 august (liber)

- 16-24 august - Creasta Fagarasului (primele 6 zile, urmatoarele 3 zile Creasta Pietrei Craiului)

- 30-31 august - (liber)

- 6-7 septembrie (liber)

- 13-14 septembrie - plecare spre Maramures sau Cheile Nerei

(inca nu s'a stabilit exact)

sugestii, reclamatii, propuneri?Comentarii

Retezat:

in mare.. luam microbuz din petrosani pana in campu lui neag
apoi pe jos pana la cheile butii
acolo lasam bagajele si stam pe chei vreo 2 ore
vineri tre' sa ajungem cel putin pana la cab buta
sau daca se poate pana in poiana pelegii
si acolo campam
sambata o luam spre bucura
urcam pe peleaga
coboram inspre papusa, in saua pelegii
daca stam bine cu timpul, lasam bagajele si facem si papusa
apoi o luam pe valea rea
pana gasim un loc de campat
dum coboram pe la carnic
de ciucametrix in data de 2008-07-11 12:06
Programul pe scurt in Retezat, wkendu viitor: Plecare joi seara ora 23:00. Vineri facem Cheile Butii, trecem pe la Cabana Buta si incercam sa ajungem in Poiana Pelegii, unde campam. Sambata mergem la lacul Bucura si de acolo facem, in functie de vreme si de cum se merge, vf'urile Peleaga, Retezat, Papusa - existand f multe variabile, traseul exact va fi stabilit la momentul respectiv. Duminica coboram pe la Carnic, de unde luam microbuz; seara in jurul orei 9 suntem in Buc. Incercati sa confirmati, incepand de luni, cei care vreti sa mergeti, pt a primi mai multe detalii. E obligatoriu ca toata lumea sa aiba bocanci, rucsac, ceva de ploaie, sac de dormit si izopren. Costul total dus-intors - aproximativ - 60 lei. Pt orice nelamuriri intrebati, de luni ne gasiti pe mess. O seara faina!
de ciucametrix in data de 2008-07-12 06:55
Apuseniul.. Se pleaca duminica (27) seara cu acc de 20:35. Cei care suntem in Sighisoara vom urca in acelasi tren la ora 1:30. Ajungem in Huedin la 6; de acolo vom lua un microbuz, care ne va lasa la 1-3 ore de Padis, zona in care vom campa. Tabara va ramane pe loc pana la plecare, vom face diferite trasee in fiecare zi. Va trebui sa avem mancare la noi pt 1 sapt; vom incerca, ca pe langa conserve, sa luam si mancare pe care sa o gatim acolo. O sa stabilim de comun acord ce suma punem pt asta si ce anume cumparam. Spre Sighisoara se pleaca, o parte joi seara cu 20:35, alt grup vineri seara cu acelasi 20:35. Cei care vor sa plece dimineatza, sau abia sambata.. spun si ne int acolo. Probabil vom sta intr'un camping cu 8 lei de pers pe noapte.
de ciucametrix in data de 2008-07-22 14:26
Pentru apuseni, sa aveti la voi...: pelerina sau geaca de ploaie, bocanci, ceva incaltari de schimb (macar sandale), sac de dormit, izopren, frontala sau lanterna, castron si cana (din tabla sau plastic), tacamuri, bricheta, ceva cuie, sarme, sfori si chestii de genul, ceva medicamente ce stiti ca aveti nevoie de obicei si... ma mai gandesc io daca mai trebe ceva :) Cine are topor p'acasa si il poate lua sa imi spuna. Cam 2 ne'ar trebui. Iar cei care veniti si in Sighisoara sa luati, in plus, atata bautura cat puteti cara :)) ca io n'o sa pot cara pt toti :D
de ciucametrix in data de 2008-07-24 12:59


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare