Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

sfarsit. va urma.
     media: 0.00 din 0 voturi

bucuresti. vant puternic. soare. afisajul rezista. stau moacele la fel de docile si de zambitoare pe stalpi, lipite unele peste altele si ma roaga sa ii votez. din pacate pentru ei eu nu sunt cetateanul bucurestiului...eu stau la tara. la mine se dau galeti de plastic electorale si se canta colinde pe ulita: "noi va dam galeata, voi votati sageata" si "psd e pentru om cum e apa pentru pom" aici abordarea e mai naturala si orientata spre rezultate. adica...sa inteleg ca pot sa mananc cirese mai mari si mai gustoase daca votez cu cine trebuie? din pacate...e un fenomen des intalnit in romania. ce n-are tica nu are nici tache. adica ala imi da o galeata goala...ala vorbeste de apa la pomi...dar unu nu pune mana sa ii ude. nu sa ii ude pe ai mei...ci pur si simplu, sa puna mana la munca in general. dar cersesc voturi toti.

bucuresti. ploaie. afisajul rezista. becali da mana cu un lache flausat cu ochelari. prin mana lui becali se vede cum se transfera simpatia spre necunoscutul membru png (ce nume de fisier si-a luat si becali asta). bani. multi bani aruncati. hartie, spatiu publicitar. cine o fi proiectat campaniile? cum e posibil sa toci un buget stiind ca nu o sa castigi nimic? e ca si cum ti-ai cumpara masina ca sa vezi daca pluteste pe dambovita. cozmin primar face postere frumoase cu un designer bun. parca e comandante che guevara...revolutia lui insa e pe toti stalpii. sunt curios...daca ar fi iesit el ar fi pus sa curete stalpii? sunt convins ca nu, si nici atat in alte cazuri.

in alta ordine de idei, ne pasa. suntem romani si suferim cu compatriotii nostri fotbalul cel etern. nevestele sunt informate despre modalitatile de calificare, fac calcule complicate, folosesc mult cuvantul "daca" iar barbatii le aproba. toata lumea se ascunde prin case. strazile sunt pustii, vocea unica a comentatorului te urmareste peste tot, piata universitatii abia asteapta niste betivani care cu drag ar iesi sa claxoneze, pentru ca deh. sunt patrioti. pute a nationalism de trebuie sa inchizi geamurile.

hai sictir bai tristilor. acasa cu voi, puneti mana pe lopeti.   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare