Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

mos craciun fie cu voi fii mei!
     media: 0.00 din 0 voturi

am primit un super mail de "sarbautori fericite"! check dis aut:

sfarsitul de An sa va gaseasca in Pace !

Noi importam: baterii orice model, acumulatori orice inclusiv cei etansi pentru alarme- centrale telefonice -UPS, lanterne, incarcatoare, albume foto (vezi www.blabla), huse foto-video, accesorii de telefonie fixa (cabluri, mufe, clesti, adaptoare, prize), cablu UTP, FTP, STP si accesorii cat. 5e, alimentatoare, transformatoare inclusiv cele 220 / 110 volti si stabilizatoare de tensiune.
Distribuim: CD & DVD-uri, sprayuri tehnice contact cu sau fara ulei, cu vaselina, cu aer comprimat etc, banda electroizolanta, UPS-uri.

Cu consideratie,
ing. Georgel Fiul =))

ma intrebam eu....margele antioxidante aveti? dar giga liberi?


lati-mi-as avaria
     media: 0.00 din 0 voturi

analizez cu pasiune urmatorul aspect: un jeep mare cat o casa sta oprit pe dreapta la 1 metru jumate de bordura, cu avariile puse, iar toti prostii (printre care si eu) dau semnal stanga si obtin cu greu intelegere de la cei grabiti care au apucat pe banda fara jeep. stau si ma intreb: oare avariile pornite iti permit sa opresti oriunde ai senzatia ca e locul ideal sa vorbesti la telefon? si mai ales imediat dupa semafor, in dreptul peronului, unde se ingusteaza? Cool! cred ca o sa intru la metrou cu bolidu ca sa ma incalzesc si eu si opresc la McDonalds, pun avariile si-o sun pe MIMI! hai sa te fac un McDrive frumoasa!


luminitele, bradul si ochii beliti
     media: 0.00 din 0 voturi

nu imi amintesc cand am pornit blogul asta. era frig...era anul trecut si stiu ca am scris despre chelia lui basescu la defilare de 1 decembrie. anul asta mi-am bagat patriotismul in buzunarul de la izmene si am uitat sa merg la vot, am fost carnat (asa cum e afisul prin oras "am votat, nu sunt carnat"). asa ca ce sa fac de ziua nationala in loc sa ma gandesc la defilari care consuma inutil benzina patriei? am ars gazul pana la sinaia. ca niste bastani ce ard gazul, de foame am comandat niste ciolane sau dupa preferinte niste ciuperci crete fripte in sos sofisticat, ca deh, unii dintre noi au mers la munte cu blana pe umeri si cu toace de 10 cm si nu se cade. amanuntele nu mai conteaza, pentru ca prin padurea rece si plina de potentiali ursi periculosi, care mananca fetele, nu am apucat sa spunem prea multe povesti cu printi broasca intr-o lume de femei intoarse din italia ca ne-am suit in masini sa fugim pe cordonul ombilical inapoi in bucurestiul care ne-a creat dependenta. well, coboram noi dealul pe care ne-am urcat si cand sa intram in domnul DN1...un nenea verde cu sapca dirija tot cardul de bastani satui inapoi in sus pe alta strada plina de gropi si ingusta. In Bucuresti cand am fost deturnat ieri de un politai am cotit-o imediat si am iesit bine. In sinaia, nu. Am ajuns iar pe serpentine printre care si am inceput sa ne invartim. Dupa noi alti strategi, inapoi se intorceau altii. Ne-am intors si noi. De mai multe ori. Deja ne cunosteam cu totii, toate masinile. Eram ca la un raliu la carea cautam indiciile, iar indiciile au fost mancate de bambi. Aici aveam senzatia de muste in borcan, Ajungem iar pe strada nasoala pe care am urcat. aici urcau altii. deja mustele din borcan erau niste rame colcainde. ca prin minune politianul disparuse si nu mai dadea forward la masini. si cand colo ce sa vezi? in strada mare, primaria, intr-un gest de regasire a spiritului sarbatorilor a organizat un mare sens giratoriu intr-un loc in care abia intorci bicicleta. reni albi din nuiele pasc o iarba artificiala, si masini trec inghesuite prin mazga si noroiul ramas de la montarea bordurilor. ajunsi in bucuresti nu mai povestesc nimic de BRADul care a blocat tot pana in piata victoriei . asa drag imi e de tot ce ma inconjoara! masini multe, tot mai multe, stam toti pe loc la caldura cu motoarele pornite, avem propriul eu satisfacut si mergem cu el la cumparaturi de craciun, si pentru ca avem si brad la unirii, si pentru ca ne-am inghesuit sa il vedem in prima zi, putem sa ne culcam fericiti.   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare