Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

penibilisme de zi cu zi
     media: 5.00 din 1 vot

Sunati acum! Am bani! AM BANI! Doamnelor si domnilor! 700 de lei noi numai pentru dumneavoastra. Sunati acum zi ghiciti ce tara din europa incepe cu e si se termina cu a. da! avem un telespectator. alo? da buna ziua! aaaa....nu! Nu e etiopia. imi pare rau. bla bla bla...nu o doare gura sa vorbeasca....dar oare se aude ce zice? La un moment dat s-a asezat in cur si bolborosea: nu mai zic nimic. un cuvant nu mai scot. astept sa sunati. nimeni nu stie raspunsul corect? si oamenii sunau saracii...si li se inchidea in nas. bai tata! nu ai zis ca taci?
aia care se uita au prea mult timp liber. aia care produc emisiunea au prea mult tupeu sa le ia banii la fraieri. tipa care vorbeste singura e o penibila. Ne-am adunat astazi aici...gogofletii, mutufanii si fraierologii sa alungam timpul care nu ne mai trebuie. meserie, bratara de aur. Ce lucrezi tu? Sunt prezentatoare TV . Si ce prezinti? Vorbesc ca proasta 2 ore de una singura.

undeva prin bucuresti domnu Stolojan ma roaga sa il votez. Zambeste frumos si zice: Votati PLD. aaaaa....e alegeri? cand e alegeri? sau se fac reclame preventiv? asa cum erau alea pe vremuri: consumati coca-cola! Suna ca la doctor. de trei ori pe zi consumati coca-cola si votati Stolojan.

La mitrolopolie e coada. Sta lumea credincioasa acolo, dar se sta cateva zile si nopti. Nu imi aduc aminte sa se fi organizat moaste d-astea acum cativa ani. ori timpul trece prea repede, ori astia scot mai multe moaste la pupat pe an. Nu am nimic cu crediciosii care vin acolo, pt ca nu cred ca le face placere sa stea la coada...dar...nush de ce am senzatia ca in cativa ani moastele astea vor fi o mare industrie. se vor da sarmale la flamanzi...si se vor trage foloase la greu.

parerea mea...

Later edit:
Da ba! se voteaza...europenele...parlamentarii...spanac! Cine se mai uita la ei?


I love red cars!
     media: 0.00 din 0 voturi

Furia mea rosie turbo e depasita de multe ori la detalii de alte furii rosii ...dar inchidem ochii si mergem mai departe


tramvaiele merg si bastanii se scarpina.
     media: 0.00 din 0 voturi

In nas. Stau la semafor in jeepurile lor imense si scot din nara dreapta muci uscati si ii scutura pe jos. Sunt foarte siguri pe ei si sunt convinsi ca nu i-a vazut nimeni, dar langa ei sta un tramvai plin de oameni striviti de geamuri care din plictiseala si disperare studiaza atent cum se fac bilutele. Dar oare de unde vine nevoia ancestrala de a te scobi in nas? Sa fie oare capatata genetic de la stramosii nostrii giboni? Degetutul indemanatic care face minuni e la indemana oricui... dar intrebarea nr 2 este: de ce tocmai la semafor? Pana si Suca a remarcat aspectul asta si mi l-a relatat. Vezi oameni in mertane, oameni la cravate...scobindu-se in nas. Ok pai ce sa faca saracii? Sa isi cumpere Dacie ca sa aiba dreptul la un nas fara mucozitati? Daca ai masina scumpa ai pierdut dreptul de a te scarpina? :)) Eu am recunoscut: sunt taran, si cand ma apuca la semafor nu mai stau pe ganduri. Bag degetul. Radea Suca al meu...da pun pariu ca si el se scarpina =)) Cucoanele se macheaza, isi aseaza buclele. Asta cum mai e? Asa sta treaba domle! Masina asta personala in combinatie cu stationatul in blocaj devine teritoriul propriu de intimitate, cusca proprie in care iti faci ritualul din lipsa de timp...pui o muzica, iti bei cafeaua, deschizi un ziar, dai 2 telefoane , trimiti un sms...iti aranjezi o spranceana, un fir de par in nas...si gata! E verde!


Ai timp liber?
     media: 0.00 din 0 voturi

Daca esti la munca, e luni, afara e un nor urat si seful e plecat in delegatie pana miercuri...telefonul nu suna, si treaba pe care o ai o poti face si alta data, iti dau eu o idee. Deschide un word (incepem cu lucruri mai simple, powerpointuri cu prieteni dragalasi mai tarziu) si inventeaza niste aberatii in genul celor care urmeaza:

Chestionar de unică folosinţă

Timp limită: 3 săptămâni

 1. Care este limba oficială în Franţa?
 2. Susţineţi o dizertaţie despre resursele economice ale Babilonului antic SAU spuneţi care este prenumele lui Ovidiu Ioaniţoaia (subiect la alegere)
 3. Ce făcea William Shakespeare de obicei?

a) construia poduri

b) pilota elicoptere

c) SCRIA PIESE DE TEATRU !!!

 1. Care este orientarea religioasa a PAPEI (alegeţi răspunsul corect)

a) Cultul mozaic

b) Catolicism

c) Budism

 1. Transformaţi 0 metri în centimetri
 2. Cum se numes locuitorii oraşului Buzău?

a) BUZOIENI

b) Constănţeni

c) Arădeni

 1. Despărţiţi în silabe:

Ou.............................

Măr............................

Exhaustiv...................

 1. Doi regi ai României au purtat numele de Carol. Cel de-al doilea se numea Carol al doilea. Cum se numea primul?
 2. Puteţi explica pe scurt Teoria Relativităţii a lui Einstein?

a) Da

b) Nu

 1. La ce sunt folosite mingile de fotbal_
 2. Explicaţi principiul lui „Le Chatelier” (facultativ) şi spuneţi cine l-a enunţat prima dată (obligatoriu)
 3. Cine l-a ucis pe Kennedy?
 4. În ce zonă a României sunt mai mulţi canguri?

a) Banat

b) Moldova

c) Dobrogea

d) ÎN ROMÂNIA NU SUNT MAI MULŢI CANGURI

 1. Dacă aveţi trei mere şi mâncaţi un sandviş câte mere vă rămân?

Semnătura.....................

Da-i save, deschide mailul si da un spam catre toti prietenii din lista. Nu uita sa le ceri sa dea mai departe. Poate printr-o intamplare fericita vor ajunge si la mine aberatiile tale si eu voi fi nevoit sa recunosc: da, unii au prea mult timp liber.

Tag-uri Technorati: , ,   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare