Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

penibilisme de zi cu zi
     media: 5.00 din 1 vot

Sunati acum! Am bani! AM BANI! Doamnelor si domnilor! 700 de lei noi numai pentru dumneavoastra. Sunati acum zi ghiciti ce tara din europa incepe cu e si se termina cu a. da! avem un telespectator. alo? da buna ziua! aaaa....nu! Nu e etiopia. imi pare rau. bla bla bla...nu o doare gura sa vorbeasca....dar oare se aude ce zice? La un moment dat s-a asezat in cur si bolborosea: nu mai zic nimic. un cuvant nu mai scot. astept sa sunati. nimeni nu stie raspunsul corect? si oamenii sunau saracii...si li se inchidea in nas. bai tata! nu ai zis ca taci?
aia care se uita au prea mult timp liber. aia care produc emisiunea au prea mult tupeu sa le ia banii la fraieri. tipa care vorbeste singura e o penibila. Ne-am adunat astazi aici...gogofletii, mutufanii si fraierologii sa alungam timpul care nu ne mai trebuie. meserie, bratara de aur. Ce lucrezi tu? Sunt prezentatoare TV . Si ce prezinti? Vorbesc ca proasta 2 ore de una singura.

undeva prin bucuresti domnu Stolojan ma roaga sa il votez. Zambeste frumos si zice: Votati PLD. aaaaa....e alegeri? cand e alegeri? sau se fac reclame preventiv? asa cum erau alea pe vremuri: consumati coca-cola! Suna ca la doctor. de trei ori pe zi consumati coca-cola si votati Stolojan.

La mitrolopolie e coada. Sta lumea credincioasa acolo, dar se sta cateva zile si nopti. Nu imi aduc aminte sa se fi organizat moaste d-astea acum cativa ani. ori timpul trece prea repede, ori astia scot mai multe moaste la pupat pe an. Nu am nimic cu crediciosii care vin acolo, pt ca nu cred ca le face placere sa stea la coada...dar...nush de ce am senzatia ca in cativa ani moastele astea vor fi o mare industrie. se vor da sarmale la flamanzi...si se vor trage foloase la greu.

parerea mea...

Later edit:
Da ba! se voteaza...europenele...parlamentarii...spanac! Cine se mai uita la ei?Comentarii

Early edit: Cred ca Popeye :))) ca el mananca spanac!:)) Olive e ocupata cu sunatul la emisiunea cu pricina!:)) :d| :d| 8-| In ce tara traim! :)>- Mai e nevoie de vreo revolutie? :)>- :( 8-|
de Madalushu'mic :)) obligatoriu se zice in data de 2008-02-08 00:11


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare