Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

cred ca mi-am descoperit un hobby
     media: 0.00 din 0 voturi

uite stateam azi pe la 9 seara la birou si ma intrebam de ce sa mai plec...era suc, era net, erau toti colegii acolo....veselie, haz...glume., si aveam la treabaaaaaaaa... daca as fi mic acum si m-ar intreba cineva ce as vrea sa ma fac cand ma fac mare i-as raspunde: uitat pe la munca. pe bune! imi place sa ma frec cu laptopul de internet. si sa ma dau cu el in wireless. am cateva obsesii evident, si site-ul meu nu a avut niciodata un vizitator mai fidel ca mine... O citeam adineauri pe Silent si ma amuzam teribil: "Ca nu stiu altii ce parere au, da’ eu, cand aud un om ca HOBBY-UL LUI E SA DEA CU MATURA, ma gandesc ca are o mare problema si ca traieste cam degeaba." Adica io mi-am ales ca hobby sa stau la munca, dar atata timp cat nu dau cu matura sunt ferit de blestem. Bai poate ca pe unii ii relaxeaza chestia asta. Cum ma relaxeaza pe mine sa bag produse in site si sa vad ce frumos arata p-orma...iar pe de alta parte alternanta e de fapt principiul unui hobby...sa mai faci si altceva decat de obicei. poate ca tanti care se relaxa cu matura obosise sa spele paharele...asa ca abia astept sa ajung acasa ca sa pot sa intru iar pe net si sa vad ce mai e nou cat am lipsit...cred ca o sa inventez in curand laptopul cu ultraviolete. cu cat o sa stau mai mult in fata lui cu atat o sa arat mai ars de arsita si vant...si o sa am bronz pe gat ca tractoristii (cu dunga). haha! atunci sa imi mai zica vreunu ca m-am albit de la atata munca.Comentarii

Treaba asta cu hobby-ul este un pic neînţeleasă. Cred că unul dat pe spate de cel care are ca hobby datul cu mătură, ar fi zis bulversat: "La banii lui, să-şi fi luat măcar un aspirator."
Vai ce satisfacţii am când munceeeeeesc! Problema este că trebuie să munceşti şi când nu ai satisfacţii, şi când nu ai chef, şi în zilele când simţi că ai vrea să stai în pat cu pătura până la nas şi să asculţi cum susură ploaia prin burlane. "Trebuie" nu prea se amestecă cu "hobby". În rest totul este adevărat... şi eu mă iradiez de la monitor şi sunt ars de arşiţă şi vânt, exact la fel ca tractoriştii, mâna stângă un pic mai mult, de la lampă.
de Bibliotecaru in data de 2007-10-10 18:58


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare