Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

cocoselu
     media: 0.00 din 0 voturi

are mama un cocosel...al naibi rau! mi-as fi dorit sa zic de-al lui tata...dar nu e al lui tata culmea, e cocosu lu mama :)) cum ziceam al naibii cocos canta cate o ora intreaga la interval de 2 secunde. nu exagerez....cica numarate cucurigelile lui ar fi depasit 80 consecutive...si numaratoarea s-a oprit din plictis ca el a continuat. frate ce-o avea bai in creierul ala? hormoni? adevarat...are si o singura gainusa...iar cocosul futacios...cred ca se simte frustrat si canta. si canta! si CANTA! pe la 8 dimineata inainte sa sune ceasul imi imaginez cum ii zmulg beregata cu patentul...peste inca 5 minute cocoselu' reloaded primeste o cazma in cap. si i-o arunc atat de tare incat intra jumatate de cocos in pamant. cocoselu die hard...revine. de data asta nu ma mai grabesc. sap tacticos o groapa adanca. si scot pamant si scot si scot....alerg cocoselu cel mic si-al dracu, il prind si il bag intr-un sac de plastic. el tot canta. il arunc in groapa si il astup cu pamant...si el tot canta...asa ca ma trezesc. ma duc si ii zic lu mama ca intr-o zi n-o sa mai gaseasca cocosul...si ea imi zice ca si eu o sa ma trezesc tuns...deci...cocoselu are 1-0. dar las ca vine vremea cand i-o trag eu....o sa ii trimit pe ai mei la munte si o sa chem un veterinar sa il castreze...poate cade closca mai stii? si iese cu alti cocosei mici dupa el! atunci sa te tii!
PS rog pe cei cu idei malefice pentru cocosei nemernici sa posteze aici ca sa ma ajute in exterminarea blestemului cucurigar.

Tag-uri Technorati: , ,


un ciucamet + un ciumete
     media: 0.00 din 0 voturi


vama veche
     media: 0.00 din 0 voturi

ce te faci cand toate fostele, actualele si potentialele tale iubiri sunt in luna august in concediu ....plantate cu grija pe plaja de la vama veche? ce sa faci? stai acasa si muncesti ca fraierul. nu carecumva sa iti iei vreun papuc in cap pe-acolo. asta da scuza ca nu sunt pe plaja cu berea in mana. asa pot munci linistit. lasa-le sa se distreze ele dragutzele de ele. tu stai aici si fa bani!   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare