Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

case si palate
     media: 0.00 din 0 voturi

cand nu visez ca ma cert cu furnizorii pentru cadouri pe care nu vor sa mi le mai dea, visez ca ma intorc de la munte si din cer cad mingii de la campionatele mondiale. deci e clar ca subconstientul meu isi doreste cu ardoare sa primeasca pe de-a moaca orice, in cantitati cat mai mari si pe cat posibil raritati nemaintalnite. Am visat azi noapte ca am primit in ingrijire un castel al unei familii mari, pe un mal al Mediteranei...cred ca pe undeva prin Grecia. Brusc familia mea a capatat numele castelului...(sincer era foarte greu de pronuntat...si l-am uitat) iar eu am demarat ganduri de marketing ...am inceput sa calculez bugetul disponibil pentru cresterea brandului familiei... Oricum lucrurile erau simple pentru ca am descoperit ulterior ca domeniul ala nu cuprindea doar un palat, ci avea si ziar local, potential turistic...apa limpede si plaja fina, si un birou special pentru patronul de palat care eram si toata tara stia de marea familie X. Deci tot ce imi ramanea era sa imi aleg scaunul de piele pentru birou, sa dau indicatii pe unde sa luam masa la pranz....si sa stau la plaja. Insa pentru ca nu putea fi chiar perfect, familia mea la mutare nu se rezuma doar rudele mele, ci si toate fostele mele prietene cu familiile lor, iar sedintele erau interesante...diferente de opinii intre tatii prietenilor, zambete calde ale mamei unei fete pentru alta fata...care spre surprinderea mea se aseza pe vine intr-o piscina de plastic si urina intr-un lighean...in mijlocul sedintei! hmmm! Asta ce-o mai fi insemnand?Comentarii

:-? Visul pare foarte, foarte interesant, cu un final "exceptipnal".
Problemele busines-ului, apoi mingiile de la campionatul mondial si un prea frumos castel, care sunt sigur ca nu era dotat cu teren de fotbal insa banuiesc ca nu mai era nevoie sa mai aibe o legatura cu mingiile si cadourile furnizorilor atata timp cat din 2 problemutze (furnizori si mingii) vine cea de-a 3-a problema care se dovedeste a fi cel mai mare cadou prezent in visul tau.
Interesant !
Si cum de multe ori ... cadourile primite isca oare ce probleme, de asezare, de intrebuintare, de potrivire, etc, in acel castel te astepta sa ii fi stapan responsabil, organizator, administrator bun.
O comoara turistica, ziar local, insa turistii erau membrii familiei tale impreuna cu familiile fostelor tale priete.
SUPER TARE !!! Super vis, cu usoara tenta de cosmar asi zice, pt. problemele care ti se iveau.
Finalul ma pune si pe mine pe ganduri, oare nu existau grupuri sanitare acolo ? sau poate ca administrator ce erai trebuia sa te gandesti sa comanzi niste pliante cu schita castelului pt ca respectivii invitati sau turusti ce erau, sa stie exact si sa le fie usor de ajuns la grupurile sanitare din acel castel, pentru a nu intampina problema ciudata cu piscina si ligheanul. Sunt curios mama cui era acea femeie!
E bine totusi ca afost acel lighean acolo, cum s-o fi intamplat sa existe in preajma si hai sa fim totusi sinceri ca s-a gandit totusi bine doamna intrebuintand acel obiect in psicina, ca fara lighean ar fi fost aiurea , nu ?
Si acum intrebare care imi vine in minte este urmatoarea:
- Cine e fericita mamica care s-a eliberat de problema mica in acel loc nepotrivit ?
Eu nu cunosc decat o fosta prietena de a ta.
A cui sa fie mamica, saraca ?

Recunosc ca e foarte interesant visul !
M-a amuzat total, sincer.

Vise tata, vise !
de CRIBO in data de 2007-06-13 13:25
Bai tata...ce sa zic...pe prietena respectiva o cunosti, ca doar ti-a fost colega, iar pe mamica nici eu nu o identific exact...pentru ca era undeva in stanga mea si ma uitam doar cu coada ochiului la ea :)) iar teren de fotbal nu cred ca avea...poate teren de golf =))...cert este ca ma ingrijora faptul ca e atat de apropape de mare si ca poate veni la un moment dat fluxul, dar totusi de atatea sute de ani nu patise nimic.
de ciucametrix in data de 2007-06-13 14:59
mai, din text eu nu m-am prins daca mama sau fata facea ce facea in piscina, in lighean... si eu zic ca te-ai simtit respins de femeia respectiva, asta inseamna visul. desi aveai multe lucruri si frumoase, a facut ceva pe toate. :-? :-?
de Daniela in data de 2007-06-13 19:28


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare