Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

un cognac la doamna?
     media: 0.00 din 0 voturi

poza e veche e de la 1 mai...de la o carciuma cu servire proasta din costinesti...dar duda ramane de actualitate. eu cand citesc ce scrie acolo...sincer as vrea o bere...


orasul constipat
     media: 0.00 din 0 voturi

rabdare multa. toata lumea, sa fie calma pentru ca nimic nu se pierde. totul se constipa. avem niste strazi nu? hai sa dam navala cu masinile pe ele, toti odata, cat mai multi...ca in reclamele alea idioate. a ploua? CU ATAT MAI MULT! hai sa gonim prin baltoace si sa stropim babele de pe trotuar!...asta daca reusim sa luam viteza necesara pentru ca se merge oricum 1 metru la 10 minute. Inchide geamul ca trece jandarmeria romana si iti arunca o baltoaca fix pe ochi. Ba nu! Lasa-l deschis ca se aburesc geamurile. Nu mai vad nimik. Peste tot numai ziduri. Numai bariere, nici o straduta laterala nu mai are iesire spre un final victorios. Toate caile duc la aceleasi infundaturi de probleme. Parca neuronii mei sunt blocati sau parca toata lumea e rasucita de cateva zile. Nici macar glumele nu mai ies asa cum e normal, tot in blocaje se prind si ele...si am inceput sa ma gandesc serios cata Activia are nevoie orasul asta ca sa iasa din zilele kkcioase in care se afla. Si oare s-a inventat Activia pentru neuronii mei?


iubeste-o sincer
     media: 0.00 din 0 voturi

ce naiv tre sa fii cat sa apleci urechea la cantecul lu banica jr..."iubeste-o sincer, doar atata ea iti cere, fa-o sa simta ce inseamna-n viata ta"...aiurea! totul e o manarie. cred ca a fost mituit de un grup de interese de orientare feminista sa compuna asa ceva ca sa prosteasca barbatii din tara asta. nu iti cere doar atat. o iubesti sincer si iti da papucii stefane! tre sa casti ochii la ce iti mai cere omule! poate mai vrea inca o pereche de pantofi =))...poate vrea sa fi tu acela, care o salveaza pe ea, mititiiiiiica, sau pur si simplu poate se plictiseste atunci cand e meci. totul tre sa fie management si negociere. mister macho man tre sa aiba atata nas cat sa miroasa cand mirandolina face bot si nu mai coopereaza si trebuie s-o motiveze cu mult tact pentru ca altfel ea nu mai da randament. e simplu! (aici la motivare intra si strategiile de branding personal care se tin cu mult gel si flotari interminabile)
un lucru e cert. dragostea e mare si toti are nevoie de ea.   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare