Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

iubeste-o sincer
     media: 0.00 din 0 voturi

ce naiv tre sa fii cat sa apleci urechea la cantecul lu banica jr..."iubeste-o sincer, doar atata ea iti cere, fa-o sa simta ce inseamna-n viata ta"...aiurea! totul e o manarie. cred ca a fost mituit de un grup de interese de orientare feminista sa compuna asa ceva ca sa prosteasca barbatii din tara asta. nu iti cere doar atat. o iubesti sincer si iti da papucii stefane! tre sa casti ochii la ce iti mai cere omule! poate mai vrea inca o pereche de pantofi =))...poate vrea sa fi tu acela, care o salveaza pe ea, mititiiiiiica, sau pur si simplu poate se plictiseste atunci cand e meci. totul tre sa fie management si negociere. mister macho man tre sa aiba atata nas cat sa miroasa cand mirandolina face bot si nu mai coopereaza si trebuie s-o motiveze cu mult tact pentru ca altfel ea nu mai da randament. e simplu! (aici la motivare intra si strategiile de branding personal care se tin cu mult gel si flotari interminabile)
un lucru e cert. dragostea e mare si toti are nevoie de ea.Comentarii

nu o sa-ti vina sa crezi, dar am ajuns aici cautind "misoginisme"!!
odata ajunsa, am gasit doar o jumatate de adevar, pentru ca ai si nu ai dreptate...nu toate femeile sunt la fel, asemenea si barbatii-ce truism!
dar exista si categoria descrisa de tine, chiar se inmulteste pe zi ce trece cu noi exponente din ce in ce mai desavasite...
schimba-ti ariile de cautare, daca vrei altceva!
sunt pe lumea asta femei care pot iubi infinit, care pot merge cu tine pe stadion, chiar daca nu doar nu le place fotbalul, ci chiar nu agreeaza echipa ta favorita!
PS nu-mi place banica jr, imi da permanent senzatia de imitatie.
de ellapavel in data de 2007-05-13 10:36
mai ella...glumeam si exageram cu exemplele. conturam niste scene clasice intre "pui" si "iubi". nu stiu daca am fost sau nu misogin in expunerea mea...dar o femeie nu se iubeste asa pur si simplu. tre sa iti dea si ea niste semnale (luminoase) si nici barbatul nu tre' sa scuipe seminte pe covor la meci...adica mister banica o canta el mieros, dar canta pe langa piesa aia, si prinde la cei cu neuronii anesteziati. asa ca le mai spun inca odata celor care iubesc sincer: cascati ochii ba!
de ciucametrix in data de 2007-05-14 20:39
ha, ha...mai ella imi mai spunea tatal meu, cand incerca sa ma domoleasca...atat cat poate fi domolita o exponenta a poporului ales!
inevitabil am esuat feminista, casatorita cu un barbat pentru care as face totul - el e crestin - si mama a doi baieti, probabil de o varsta apropiata cu tine.
multumesc pentru nota de subsol.
cu respect, ella
de ellapavel in data de 2007-05-15 21:10
Interesant :))
de manu in data de 2007-08-08 02:38
Sa stii k mie imi place melodia aia. Si sa stii k ce scrie acolo e adevarat cel putin pt mine. Dak tu ai dat peste fitoase care vroiau altceva..atunci imi pare rau pt tine :d
de Krizboi Dana Iuliana in data de 2008-02-17 12:58


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare