Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

pixelii care se gadila
     media: 0.00 din 0 voturi

a trecut o vreme si ciucametrixu a fost mut ca o gura de canal care se uita cu 4 ochi la cer printre masinile fumegande. blocat in trafic, in idei mari si proiecte am uitat esentialul. vine azi la mine fata care acum cateva insemnari isi baga pixul in ochi, si zice: auzi? eu nu mai am....(si da din degete). Ce nu mai ai? ea: .....imi arata iar degetutzele fluturande. ti-a picat messengeru? sau ce? nu ma! nu ai am tastatura. de ce? ce-ai facut cu ea? ...pai nu a fost! am venit la munca si nu mai e pe birou. pai scrie si tu cu pixu! dar ai grija de data asta! in fine...am identificat hotul, a fost pedepsit crunt. maine daca se mai intampla voi lua masuri drastice: ii inversez cateva butoane.
p-orma trebe mentionate fetilii care locuiesc impreuna, si desi sunt 3, au un singur provider de internet. minunea miraculoasa face ca pe lumea asta s-au inventat routere, care licare ca pomul de craciun si care daca nu sunt bagate in priza nu merge netul. la nici una din ele. eh...eu am facut un drum special pt asta. ok deci ruterul se baga in priza, cafeaua e calda....ce mai faceti fetelor? chiar asa invitatie pe fata la 3 fete singure acasa nu am mai primit.
iar ultima achizitie din bagajul meu vast de cunostinte: muriti-ar pixelii. cea mai groaznica pleznire a sortii. avem asa: una bucata monitor lcd. una bucata subpixel mort...adica un pixel schiop care are si bandaj la cap, si una bucata client. se ia monitorul (care se stia cu probleme), se pune cu fata in sus, se ia client se pune cu fata in jos. si se cauta pixelu nenorocit. pixelu nimik. oha. joaca table pe palier. culori, verde, albastru...negru...pixelu era viu. cand sa zicem hop, zup si el. pe negru pixelu facea cu rosu. resuscitare!!!! deget pe el. masaj cardiac. gata! si-a revenit! bai deci asa ceva nu am pomenit de cand sunt! pixel cu masaj. iar a facut urat. iar l-am masat. a murit si a inviat saracu. de cateva ori..clientu era si el trup si suflet cu muribundul...a ramas ca ii face masaj in fiecare seara la culcare.ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare