Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

Furia rosie turbo a lui Dorel2
     media: 0.00 din 0 voturi

Echipa diversa da chix: Apare un client. Unu il vede, unu il alearga, unu il prinde si unu il mananca. Ala mic da din coditza: da-mi si mie-o faramitza. Intinge si tu aici! (fragment dintr-o istorioara populara despre iepuri, vanatori si ...kk de iepure) In fine in toata valtoarea asta, ca prin vis eu am ajuns la 6 si 15 la poarta unor oameni rai care inchideau pravalia, cu masina personala a soferului cel nou, si apoi la clientul pe care trebuia sa il halesc. Adica...am si eu o furie rosie...care rupe planetarele in demaraj si care sperie babele care traverseaza calea Rahovei zburdalnice peste linia de metrou usor...dar totusi ca asta nu e nici una. Ca orice masina complexa ...inainte de utilizare trebuie sa primesti instructaj: daca vrei sa dai scaunul mai in spate tragi de sarma laterala, ca i-am rupt eu manerul, vezi ca semnalizarea are maneta defecta tine de ea cu degetul cat iei viraj, incearca sa nu abuzezi de curent electric pt ca nu mai porneste...i-ar trebui un manual intreg de utilizare. Spre exemplu mai incolo in povestea asta s-a dovedit ca nu stiam toate detaliile si am sunat sa aflu unde e butonul pentru avarii. Raspunsul total neasteptat pentru orice masina a fost: nu are!
ok...plec eu incantat ca am rezolvat, cu burta plina, clientul inca mai misca in stomac...cand la un moment dat dintr-o eroare de pilotaj fac blutbrlydrtbl si omor motorul ca un incepator la un semafor...dupa a nu stiu cata plecare dp loc din blocaj. dau o cheie, face pac. Mai dau una face doar pa...hmmm. Claxoane. Calduri. Faruri. Miscarea o stiam. Cu usa deschisa, mana pe volan...gest de tandrete ...ca intre omu treaz si omu beat...hai ca ii deranjam pe domnii. Stai si tu mai asa...intr-o parte. Intru la loc...chem Dorelul din dotare sa ma resusciteze cum stie mai bine....da doar de...e un manual ambulant de utilizare. La diagnosticul meu bateria e praf, motorul cald inecat cu benzina de la "spritzurile" mele furioase, sanse de reusita cucu. Vine impreuna cu celalalt Dorel....timp in care pe langa bolid au trecut milimetric 195 de taxiuri, 50 de autobuze, 3 camioane si 2 echipaje de pompieri...doua maini pe portbagaj, un hei rup, si ca la formula 1 porneste impinsa si in mare tromba. Laser frate. Asa jucarie mai rar. De frica penei prostului bagam bolidul in benzinarie, ramane perpendicular pe pompa...incurcam jumate de Bucuresti, alimentam, si ghici ce? Se strica stergatoarele. Afara ploua. Fenomenul inexplicabil pana azi: de ce se blocheaza Bucurestiul de la prima picatura de ploaie?, era deja in plina desfasurare, asa ca traiasca carpa la semafor...
Dar ca niste adevarati homo penibilis am rezolvat si acest caz dificil...si am dus pe culmile gloriei tara care desi a intrat recent un UE totusi tinteste mult mai departe: in uganda ;)

Tag-uri Technorati: , , , , , ,Comentarii

am ras cu lacrimi. e una dintre cele mai haioase postari, desi fondul problemei tine de un demaraj in tromba.
am lacrimi, ok?! :))
de Alina Manole in data de 2007-03-01 18:15


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare