Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

Dorele! Esti bine ma?
     media: 0.00 din 0 voturi

Dorel si-a dat demisia. Poate ca si-a dat seama ca e depasit de problema (oare?). Sau poate ca minciuna pe care mi-a spus-o cu stangacie era chiar adevarata. Bine macar c-a spus-o....
Un barbat in varsta...mic si vioi. El s-a recomandat Dorel...eu incapatanat ii ziceam Doru. Nu avea deloc rabdare sa stea locului dar nici rabdare sa asculte ce ii zici....ulterior mi-am dat seama ca nu era numai cu graba ci si cu memoria. E fantastic sa uiti unde ai de mers, apreciez, dar e orgasmic sa uiti sa faci ce ai primit scris pe hartie! Toate locurile pe unde a mers aveau un nume scurt format din 3 litere (prescurtari) sau nume sonore. El retinea insa numele strazii doar (ii e mai usor asa): Vlad Dracul, Logofat Tautu, Plugarilor...Hmmm nici cutiutele nu aveau nume. doar descriere: cutia mare si cutiutza mica in plastic, cutia aia mijlocie cu poze albastre pe ea...
-Dorele du la garantie cutiuta mica in plastic si zi-le ca are bad-uri.
- Cum le zice?
- Bad-uri! Zi-le asa cum iti zic eu.
-aha....te sun cand ajung acolo.
...ajunge acolo si suna:
-auzi? imi zic astia ca nu e luat de la ei?
-ce e ala?
-Cutia albastra!
- Pai nu ma! Da acolo cutiuta mica in plastic!
-aaaaa!
Suna iar:
-auzi?
-ce are cutia mica in plastic?
- BADURI!
-aha mersi.
Nu zic ca nu s-ar fi adaptat pana la urma...repetitia e mama invataturii...dar rabdarea e mama repetitiei. Acuma sa nu sara careva sa zica : rabdarea e bunica invataturii...ca nu garantez pentru asta. A venit ieri sa isi ceara salariul pentru cele 2 zile muncite...hm...bani de-o shaorma jumate .

Later edit:

woooooooooow!!!! Cati Dorei sunt pe bestjobs! Haideti fratilor la mine toti! cate 1000 de euro la fiecare, masina, telefon laptop si masa la pranz!

Tag-uri Technorati: , , ,Comentarii

salariul pentru o perioada de proba? asta daca am inteles bine ce-ai scris tu aici...! in rest...vorba ceea pe care-am compilat-o azi cand situatia a impus-o:

life sucks, shit happens and information flies

noroc bun la mineri, ca vad ca de agent de vanzari n-ai avut parte!
de alina manole in data de 2007-02-07 22:39
eh...daca nu il chema ca pe fi-su (ala mic si chelios care respira greu in microfon hahaha) ii dadeam bani doar de-o ciunga-n par! si plus ca si-a gasit si masina lovita de un parcangiu la noi acolo...asta e! uneori viata e trista si nedreapta cu unii.
de ciucametrix in data de 2007-02-07 22:46


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare