Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

ciupalacii se intoarce! in rolul principal: MAN
     media: 0.00 din 0 voturi

iote ca sunt fascinat! apropos de beneficiile aduse de minunatul trafic.ro (ca alt serviciu de urmarire a traficului nu ezista cu platforma ablog): daca unii au vizitatori din google pentru "greseala" de a spune pe bune unele picanterii care de cele mai multe ori sunt cele care fac deliciul, la mine intra oamenii dupa cautari ca "lolec si bolec", "frunzetti" sau "ce inseamna ciupalac" (ciupalac e un frunzetti cu coada ma!). Nu ma mira ca apar la cautare cu ele. Chiar ma bucur. Se imbogateste vocabularul si asta nu e decat bine. Ce poate fi mai eficient decat sa definesti un prost printr-un singur cuvant, fara sa mai fie nevoie de alte explicatii? Ciucamet, ciupalac, mutzufan, lolec....la un moment dat o sa fac un glosar de termeni.

Asa cum am descris alta data, un ciupalac este dupa conceptia mea prostul care desi se face remarcat si i se si explica treaba asta, insista la nesfarsit. Citez dintr-un post anterior: "ciupalac este cel care depaseste niste limite de bun simt prin prostia lui....sau zis altfel, e atat de stupid incat jeneaza"
Deci pentru ca gradina domnului e mare, si in ea se lafaie toate lighioanele pamantului am dat peste un exemplar rar al internetului romanesc. Nu am nimik cu omul asta, nici nu ma intereseaza cum si-a incurcat pieptanul in neuroni, dar m-am simtit jenat de prostia din comenturile lui idioate si am facut greseala sa ma bag in seama cu el...imi cer scuze Mane! You're the man! Nu te opri! just be yourself, iar noi te vom iubi asa cum esti! Forever! Respect!

PS: Curtezana, scuze ca jucaria mea cu ciupalacu s-a nimerit taman pe blogul tau :-?? shit happens....iu nou...

Tag-uri Technorati: , ,Comentarii

Buna,
Din ce oras esti? Sunt curioasa pentru ca eu si tovarasii mei folosim "ciupalac" fara conotatia asta de prost, pur si simplu e un element de argou care vrea sa zica "tip", "gagiu". Daca stau bine sa ma gindesc, e intotdeauna ironic. Noi suntem de origine din Braila, desi acum respiram cam toti poluarea din capitala...
Te intreb din ce oras esti fiindca bucurestenii (si altii din alte zone) fata de care ne-am exprimat cu "ciupalac" nu prea au inteles, evident spre super hlizeala noastra.
de malina in data de 2008-06-12 21:25


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare