Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

ce nu stiti despre ultimele mele 5 zile?
     media: 0.00 din 0 voturi

umbla moda prin bloguri sa isi dea fiecare cu parerea: ce cred ei ca nu stim depsre ei. si ale naibi lucruri sunt fix 5 la numar. uite poate io am 7 na! sau am 20! sau poate stie lumea tot despre mine :P bloggeri se lupta care sa scrie un adevar mai socant care va rupe gura blogosferei...(:| bla bla...boring, not interested.
asa sa zic acu ce am facut io in ultimele 5 zile si lumea poate nu stie. pai, am muncit. sambata m-am dus sa rezolv un client ratacit care m-a rugat sa vin sambata pt el, si cand l-am sunat el era in targoviste...teapa! puteai sa mai dormi fraiere! aici a intervenit inversunarea si am respirat cateva ore din relaxare...o dupa amiaza super: la zoo :)) dar nu aveau si pinguini, ca pinguinu din dotare era plecat la cinema. duminica...lucrari de dizertatie. suntem studiosi. stare de oftica, lipsa de chef si izolare totala. waste of time ce sa mai! luni...oooo....ce mult imi doream ziua asta! telefoane, balamuc, neputinte, uitari, rezolvari miraculoase. seara cica invatam pt un examen...aiurea! m-am culcat. marti m-am mutat in alt birou. aici nirvana tati! liniste, muzica, concentrare...dar ceva imi strica randamentul...am pus-o pe lipsa de acomodare. seara marele examen. m-am enervat intr-un stil negru pe termeni ca: procedeul lotului mixt sau loului omogen folositi pentru promotii de produse grupate. romanul de rand le zice bundle sau oricum altfel dar niciodata loturi...sa nu mai zic omogene. multumesc profesorilor tineri de la acest master ca au invatat sa fie comunisti de la cei care i-au instruit. colega, trimite-mi pe mail te rog propunerea ta pentru niste loturi omogene. miercuri s-a spart conducta ...uuups! azi e vineri? am mancat o zi! joi s-a spart conducta cu comenzi. nu ca cea de apa ar fi prea buna, dar nu mai stiu ce am facut miercuri! ha! ba stiu! job...in fine, dar seara am mers la un concert. :D
alina manole! primul ei concert adevarat. recital, show, one woman show....am ramas impresionat. o stiu de cand aveam 17 ani. asta inseamna niste ani buni....curand trecem la numere cu 2 cifre cand e vb de anii de cand ne stim. cantam pe canapea in sufragerie ultimele compozitii infrirgurati, cerandu-ne parerea. puneam aceleasi versuri fiecare pe muzica lui...si nasteam 2 cantece surori. seri superbe in care traiam intens starile de poezie care ne invaluiau. aseara pustiulica din mine se tinea tare sa nu iasa la lumina. il stiam ca e acolo si a ramas la fel de poetic si visator dar se credea uitat de dupa toate intamplarile astea fara gust si miros de 5 zile incoa...si nu numai. si totusi a iesit si a aplaudat niste versuri care i-au placut mult...si care desigur, pentru ca pustiul nu are gusturi rele, au facut furori si printre spectatori. simplu si sublim:

am ascuns intr-o cutie
aparent definitiv
o fotografie
facuta fara nici un motiv....si tot nu te uit.

frumos alina!

Tag-uri Technorati: , , ,ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare