Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

am uitat sa uit?
     media: 0.00 din 0 voturi

bah! am uitat sa imi iau lecitina. dar sti care e faza tare? ca si ea uitase! cum se explica oare fenomenul "cu capu-n sac"? auzi? ....aaaaaa....am uitat ce vroiam sa spun. stai ca ma duc pana dincolo sa imi aduc aminte...si ma uit io prin camera....ma uit pe monitor...ma uit la telefon....dupa 10 minute gasesc o ferestruica mica minimizata pe bara...aaaaaaaaaaaa!!! stiu! auzi? ....dar de fapt nu mai e nevoie :-j ca s-a rezolvat. cum se face ca intra simultan mai multi in aceeasi tombola a zevzecilor care sunt incapabili sa tina minte amanunte discrete? am fost azi o gasca numeroasa formata din 2 persoane sa rezolvam niste acte si ne-am uitat banii. am chemat un coleg urgent sa ii aduca si la intalnire se scormoneste ala...si ii uitase si el. :-?? viata e nedreapta...stiu!
de cap in sac ce am fost azi...(pe bune ca aia cu neuronii care nu s-au trezit toti de dimineata e adevarata iar ei vor gandi mai bine maine cand se scoala) i-am zis unuia ca piata progresu e la dreapta, ca de fapt intersectia de la sura mare se cheama piata progresu. sa mearga acolo. da da! acolo la mall! conform unui principiu...daca esti prost cel mai indicat e sa taci, am "actionat " si eu si am fost prost in gura mare :)). dupa ce am mai cugetat eu am realizat ca de fapt nici nu stiam unde e piata aia...si ca sigur nu era acolo...dar era cam tarziu. La urma urmei s-a adeverit ca sunt varza in lipsa mea, si fata de un necunoscut, care s-ar putea sa nu isi mai aminteasca de mine acum...dar asta nu e un gand foarte relaxant. E mai relaxant sa te uiti in gol la un orizont imaginar si sa numeri boabele de mazare din ciorap cu degetul mare :)) mazarea o avea lecitina?

Tag-uri Technorati: , ,Comentarii

am inteles. nu conteaza cat esti de dumb, oaie, lenea putului cum mai spui tu...se pare ca studiile mele americane arata ca pe hostul asta de blog nu prea conteaza ce scrii sau cat de destept esti! nu asta atrage vizitatorii! hm...ci o regula de baza a neeetului!
stii care?
in josul paginii la ablog vezi blogurile aranjate dupe litere
ok!
daca intrii la oricare litera vezi ca si in interior blogurile sunt aranjate tot alfabetic
regula este ca primele din lista sunt cele mai "clickate"
sa nu te mire ca primele din lista sunt goale si nu au nici un post
punem pariu ca au vizitatori mai multi decat tine draga ciucametrix?
te pup
semneaza
neuronul zburdalnic si iscoditor
de paulescu in data de 2007-01-18 22:50
ba americane! blogul asta isi ignora vizitatorii. Desi recunosc ca imi place sa aflu de pe unde intra si ce ii atrage aici...(trafic.ro are legatura cu asta dar tine de alte experimente de-ale mele) totusi nu imi sta in grija numarul lor...vor mai fi seri in care o sa am ceva de spus si o sa ma doara fix la bascheti cine si mai ales cati au rabdare sa-mi citeasca aberatiile.
de ciucametrix in data de 2007-01-19 00:57


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare