Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

ciupalaci =))
     media: 0.00 din 0 voturi

in deriva, fara un scop anume...am gasit un termen interesant cu potential: ciupalaci.
Sa inteleg ca fiind o categorie de blog nenea-ul respectiv are si o imagine, o definitie pentru asa zisa patura sociala. Din care am remarcat eu, ciupalac este cel care depaseste niste limite de bun simt prin prostia lui....sau zis altfel, e atat de stupid incat jeneaza. Nu intentionez sa fac reclama gratis. Vreau doar sa vada cat mai multi ca undeva acolo divinitatea (oricare ar fi ea) ii iubeste pe cei prosti, ca altfel nu facea asa multi (cum bine graia colegul serviceman).
ca un recul trist fac si eu niste comentarii ii afisez aici pe cei mai interesanti "ciupalaci" extrasi de Mr Critic intr-o ordine aleatoare.

1. kinderul cu surprize. Baiatul ar avea cu ce dar nu are imaginatie. Cum sa strecori bai o carte de vizita de-a batranului in buzunarul fetei? Poate fata nici nu s-a uitat pe spate si i-a dat sms batranului.

2. formatorul de opinie. Acest geniu al Carpatilor ar face mare valva in opinia publica...daca ar avea despre ce sa scrie. Pana una alta nu are...asa ca uite ca idiotii filmele americane chiar exista! Si sunt cat se poate de reali! ptiu ptiu piei drace ++++++

3. copilita nesatula. pe langa faptul ca nu se mai satura de inghetata vrea ca tacsu sa ii ia leaptop sau mai tare: si-l ia din alocatie. dar cea mai importanta este realitatea inconjuratoare pentru micutza. cum zice si criticu, sa ne tinem bine cu totii: ea este unul dintre viitorii romani cu drept de vot.

Tag-uri Technorati: , , , , ,ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare