Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

Back to work
     media: 5.00 din 1 vot

hehe! Mi-era dor de mutzufanii mei! Am stat ieri toata ziua cu nasul in tot felul de site-uri ...am dat numai peste oameni inteligenti de parca eram la zoo...citeam si ma minunam! Exemplare rare nene! Eh, vin io azi la birou si ma relaxez. Mai exista si oameni normali ma! Unu si-a uitat cheile de la apartamentul de aici acasa in campulung. Aseara a dormit la un prieten in Bucuresti. In seara asta prietenul avea o susta...si nu il mai primea in patutul lui cald. Asa ca obligat fortat cheile au venit cu soferul unui maxi-taxi...happy ending, lacrimi de fericire si multumiri. Partea funny aici este ca si dupa vacanta de craciun si le-a uitat si a dormit tot in vizita =)). invatam din greseli dar din cele gramaticale. okey...

Una si-a uitat telefonul mobil prin deplasarile din vacanta asta...ghici unde? tot in campulung. Soferul de la maxi taxi nu fu atat de inteligent sa ia si telefonul ei odata cu cheile. Nu era problema daca telefonul nu era afisat la contact...si nu ar fi sunat clientii in nestire pe el...dar ghinion. Boyfriendul ei, intr-un acces de curiozitate a reusit sa ajunga la nivelul 3 pe telefon: introduceti codul PUK. No comment. Macar si-a recunoscut greseala, mai bine mai tarziu decat niciodata. Ce poate fi mai penibil decat sa ii spui cuiva ca ai incercat sa ii vezi mesajele si ca ai facut pe tine?

Altul a plecat sa isi faca o cerere de rate. Dupa ce si-a gresit adeverinta de salariu , si-a scanat-o, si-a sters mazgalelile in paint, si a pictat din nou cu pixul....a iesit pe usa. La intoarcere ne-a marturisit ca e bolovan. Ma rog, a sunat mai mult a confirmare...stiam deja. A fost pana acolo, s-a pipait pe buzunare, s-a intors sa isi ia buletinul uitat aici, iar cand sa puna mana pe clantza, si-a gasit buletinul in buzunar. Asa ca a reusit, asta e de fapt cel mai important! Celelalte intamplari sunt mult prea banale...intra in rutina zilnica :)). Ciucametii isi reintra in rol. Fiti pe faza!

Am uitat sa mentionez cat ador sa imi caut cheile prin casa tinandu-le in mana!

Tag-uri Technorati: , , , , ,ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare