Ciucametrix® Neuronii care dorm, mai tarziu gandesc mai bine.

Sa ai un an nou!
     media: 0.00 din 0 voturi

ce inseamna ma un an mai bun? un an in care nu te calca masina dar iti cade o caramida in cap (de bani). se poarta azi bilanturile si auto-propunerile pentru anul viitor. stiu clar ca sunt multi care nu vor mai fuma prima saptamana din an. nu continui lista, fiecare are drepul la visul lui si la incercarea de a-l implini. eu nu mi-am facut bilanturi, poate doar am ceva asteptari de la creierul meu pentru perioada urmatoare. daca as sta sa enumar ce s-a intamplat in 2006....ar fi enorm de multe din punctul meu de vedere. in cateva cuvinte imi zic in barba ca a fost un an senzational, in care mi-a fugit pamantul de sub picioare de cateva ori spre binele meu, iar acum ma felicit pentru schimbarile pe care le-am decis la momentele alea. Am avut ocazia de nenumarate ori sa ma pierd in detalii, sa ma balbai, sa fiu in dilema si sa fiu nemultumit (chiar sunt acuzat ca am devenit un vesnic nemultumit) dar toate astea m-au facut mai intelept....experientza domle. Inainte ma gandeam infrigurat la provocarile care ma asteapta in anul x, care urmeaza. Azi nu ma mai simt asa. Sunt stapanul meu, si al lumii :D. Stiu ca orice problema se va rezolva. Inconjurat sau nu de prieteni, de colegi, de iubite, de familie, totul va evolua, lucrurile bune vor fi tot mai multe si cele rele vor avea rezolvari eficiente. Rabdare si tutun.
Asa ca nu-mi doresc decat un an nou pe care sa il toc (am imprumutat expresia dar suna prea bine) si in care sa fac bine tot ce am facut cu neuronii adormiti tot anul trecut. Si daca e vreun cititor ratacit care in loc sa faca cumparaturile pentru diseara sau in loc sa se dreaga cu zeama de varza dupa petrecere casca gura la ce zic eu ii doresc acelasi lucru: Un an nou pe care sa il iei in maini si sa il faci cu multa pricepere un an demn de povestit nepotilor. Uraaaaaa! La multi ani!

Tag-uri Technorati: , , , , , , ,ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare